CZWARTEK 10.04.2025r.

ŚNIADANIE;

  • Kanapka z kajzerki z twarożkiem i sałatą .
  • Kanapka z kajzerki z twarożkiem i sałatą .VEGA
    HERBATA RUMIANKOWA

OBIAD;

  • ZUPA GROCHOWA 300ml.
    Ziemniaki,groch łuskany,marchewka,por,seler,pietruszka,natka,
    czosnek,majeranek,sól,pieprz,
  • INDYK PIECZONY W SOSIE KOPERKOWYM 100g.
    Mięso indyka,czosnek,pieprz ziołowy, mleko,sól,koperek
  • KASZA BULGUR 100g.
  • KALAFIOR Z MASEŁKIEM I BUŁECZKĄ 100g.
    Kalafior,sól,masło roślinne,bułka tarta.
    KOMPOT OWOCOWY 200ml.

DANIE VEGE;

  • Gulasz z tofu i warzywami , kasza bulgur , kalafior z bułeczką.

DANIE ALERGICZNE;

  • Indyk pieczony , kasza gryczana ,kalafior.

ALERGENY; 1,3,5,6,7,9,10,11*.
ALERGENY ; 1,3,4,5,6,7,9,10,11*.