ŚNIADANIE;
- Mus owocowy , herbatniki.
LEMONIADA
OBIAD;
- Zupa fasolowa z ziemniakami i natką 300ml.
Fasola biała,ziemniaki,marchew,pietruszka,seler,por,majeranek,sól,pieprz,liść laurowy,ziele
angielskie,cebulka,papryka wędzona - Rizotto z warzywami 200-250g.
Ryż,cukinnia,groszek zielony,fasolka szparagowa,cebula,czosnek,sól , parmezan - Surówka z kapusty czerwonej parzonej 100-120g.
Kapusta czerwona,sok z cytryny,jabłko,pestki słonecznika,mięta,cukier,olej rafinowany
KOMPOT OWOCOWY 200ml.
DANIE VEGE ;
-Rizotto z warzywami z parmezanem , surówka.
DANIE ALERGICZNE;
- Rizotto z warzywami, surówka kapusty czerwonej.
ALERGENY:1,3,5,6,7,9,10,11*.