Wtorek 06.05.2025r

ŚNIADANIE:

 KANAPKA Z KAJZERKI SEREM ŻÓŁTYM , SAŁATĄ , OGÓRKIEM ZIELONYM I RZODKIEWKĄ

– KAWA INKA

OBIAD:

– ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM 300 ml.
Marchewka, seler, por, pietruszka, koncentrat pomidorowy, mleko, liść laurowy, ziele angielskie, sok z cytryny, sól, cukier, natka pietruszki.

NUGGETSY Z KURCZAKA 100 g.
Filet z kurczaka, czosnek, sól, pieprz, papryka, jajka, bułka tarta, olej

ZIEMNIAKI PIECZONE 100 g.

SURÓWKA WIELOWARZYWNA 100 -120g.
Kapusta pekińska, marchew, koper, kukurydza, ogórek, majonez, sok z cytryny

DANIE VEGE

– TOFU W TERIYAKI, RYŻ, COLESLAW.

DANIE DLA ALERGIKÓW

– INDYK DUSZONY , RYŻ , SURÓWKA.

ALERGENY: 1, 3, 5 ,6 ,7, 8, 9, 10, 11 *