ŚNIADANIE:
– KANAPKA Z KAJZERKI SEREM ŻÓŁTYM , SAŁATĄ , OGÓRKIEM ZIELONYM I RZODKIEWKĄ
– KAWA INKA
OBIAD:
– ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM 300 ml.
Marchewka, seler, por, pietruszka, koncentrat pomidorowy, mleko, liść laurowy, ziele angielskie, sok z cytryny, sól, cukier, natka pietruszki.
– NUGGETSY Z KURCZAKA 100 g.
Filet z kurczaka, czosnek, sól, pieprz, papryka, jajka, bułka tarta, olej
– ZIEMNIAKI PIECZONE 100 g.
– SURÓWKA WIELOWARZYWNA 100 -120g.
Kapusta pekińska, marchew, koper, kukurydza, ogórek, majonez, sok z cytryny
DANIE VEGE
– TOFU W TERIYAKI, RYŻ, COLESLAW.
DANIE DLA ALERGIKÓW
– INDYK DUSZONY , RYŻ , SURÓWKA.
ALERGENY: 1, 3, 5 ,6 ,7, 8, 9, 10, 11 *
