ŚNIADANIE:

– KANAPKA Z KAJZERKI Z PASTĄ Z SZYNKI Z POMIDOREM I RUKOLĄ .

– KANAPKA Z KAJZERKI Z PASTĄ Z CIECIERZYCY Z POMIDOREM I RUKOLĄ.

HERBATA RUMIANKOWA

OBIAD:

– KRUPNIK Z ZIEMNIAKAMI 300ml.
Kasza jęczmienna, ziemniaki, marchewka, seler, por, pietruszka, sól, warzywa suszone

– KOSTKA RYBNA MINTAJ 100g.
Kostka mintaj, sól, pieprz, jajko, bułka tarta, parmezan

– ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM 100g.

– SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY 100g

KOMPOT OWOCOWY 200ml.

DANIE WEGE:

– KOTLETY ZIEMNIACZANE Z SOSEM PIECZARKOWYM , SURÓWKA.

DANIE ALERGICZNE:

– MINTAJ Z PIECA , ZIEMNIAKI , WARZYWA Z PARY.

ALERGENY 1, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11.