ŚNIADANIE;
- Kanapka z razowym chlebem z pasztetem własnej produkcji , pomidorem , ogórkiem kiszonym.
- Kanapka z razowym chlebem z pasztetem z cukinni , pomidorem , ogórkiem kiszonym.VEGA
HERBATA MIĘTOWA
OBIAD;
- Zupa krem z fasolki szparagowej z groszkiem ptysiowym 300ml.
Liść laurowy,ziele angielskie,kurkuma,ziemniaki,seler,pietruszka,fasolka szparagowa ,sól - Pulpety wp.w sosie własnym 100g.
Mięso wp,bułka moczona,sół pieprz,jajka,cebula,czosnek,olej,mąka ziemniaczana do zagęszczenia
sosu - Kasza jęczmienna 80 -100g.
- Surówka z buraków 100-120g.
Buraki , jabłka, natka pietruszki,cebula,sól,sok z cytryny,cukier,olej roślinny rafinowany
KOMPOT OWOCOWY 200ml
DANIE VEGA;
- Pulpety ze szpinaku , kasza jęczmienna , surówka z buraków .
DANIE ALERGICZNE;
- Pulpety w sosie własnym , makaron z ciecieżycy , surówka z buraków.
ALERGENY;1,3,5,6,7,9,10,11.