ŚNIADANIE:
- Twarożek z warzywami
- Wafle ryżowe
- Jabłko
- HERBATA RUMIANKOWA
OBIAD:
- Koperkowa z ziemniakami na wywarze warzywnym 300 ml.
- Mintaj w panierce 100g.
Kostka mintaja,sól,pieprz,jajko,bułka tarta,olej rafinowany - Ziemniaki z koperkiem 80-100g.
- Surówka z kiszonej kapusty z natką 100-120g.
Kapusta kiszona,marchew, cebula,jabłko,natka pietruszki,cukier,olej rafinowany
KOMPOT OWOCOWY 200ml
DANIE VEGE:
- Mintaj w panierce , ziemniaki , surówka z kapusty kiszonej.
- Kotlet z selera , ziemniaki , surówka z kapusty.
DANIE ALERGICZNE:
- Mintaj z cytryną z pary , ziemniaki , surówka z kapusty kiszonej .
ALERGENY:1,3,5,6,7,9,10,11*