ŚNIADANIE
– SEREK WANILIOWY, BUŁECZKA MAŚLANA
GALARETKA DO PICIA .
OBIAD:
– ZUPA BURACZKOWA ZABIELANA Z ZIEMNIAKAMI 300 ml.
Buraki, ziemniaki, marchewka, pietruszka, seler, por, sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie, śmietana
– GYROS Z INDYKA 100 g.
Udziec z indyka, sól, pieprz, cebula, przyprawa gyros
– RYŻ 80 – 100 g.
– SURÓWKA COLESŁAW 100 g.
Kapusta biała, marchewka, majonez, sok z cytryny, cukier
KOMPOT WIELOOWOCOWY 200ml.
DANIE WEGE:
– GYROS WEGE 100 g.
– RYŻ 100 g.
DANIE ALERGICZNE:
– CHILI CON CARNE Z RYŻEM.
ALERGENY: 1, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11*
