ŚNIADANIE:
– KANAPKA Z KAJZERKI SEREM ŻÓŁTYM , SAŁATĄ , OGÓRKIEM ZIELONYM I RZODKIEWKĄ .
KAWA INKA
OBIAD:
– ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM 300 ml.
Marchewka, seler, por, pietruszka, koncentrat pomidorowy, mleko, liść laurowy, ziele angielskie, sok z cytryny ,sól, cukier, natka pietruszki.
– NUGGETSY Z KURCZAKA 100 g.
Filet z kurczaka, czosnek, sól, pieprz, papryka, jajka, bułka tarta, olej
– ZIEMNIAKI PIECZONE 100 g.
– SURÓWKA WIELOWARZYWNA 100 -120g.
Kapusta pekińska, marchew, koper, kukurydza, ogórek, majonez, sok z cytryny
KOMPOT OWOCOWY 200ml.
DANIE VEGE:
– TOFU W TERIAKI , RYŻ , COLESŁAW.
DANIE ALERGICZNE:
– INDYK DUSZONY , RYŻ , SURÓWKA.
ALERGENY 1, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11*
