Wtorek 20.05.2025

ŚNIADANIE:

KANAPKI Z PASZTETEM WŁASNEGO WYROBU, SAŁATĄ I POMIDOREM

MIĘTA

OBIAD:

ZUPA ROSÓŁ Z MAKARONEM 300 ml.
Porcja rosołowa, marchew, seler, por, pietruszka, cebulka , liść laurowy, ziele angielskie, sól, pieprz, makaron nitki, natka pietruszki

SCHAB Z GRILLA 100g.
Schab, bułka tarta, sól, pieprz ziołowy, jajka

ZIEMNIAKI Z WODY 80 – 100g.

FASOLKA SZPARAGOWA 100 – 120g.

KOMPOT OWOCOWY 200ml.

DANIE WEGE:

KOTLET Z SOCZEWICY, ZIEMNIAKI, SURÓWKA

DANIE ALERGICZNE:

SCHABOWY W JAJKU, ZIEMNIAKI, SURÓWKA

ALERGENY; 1, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11*.