ŚNIADANIE:
– BUŁKA Z PARÓWKĄ I WARZYWAMI .
– BUŁKA RUSTIKO Z TWAROŻKIEM I WARZYWAMI. (WEGE)
LEMONIADA
OBIAD:
– ZUPA ROSÓŁ Z MAKARONEM 300ml.
Marchewka, seler, pietruszka, liść laurowy , ziele angielskie, kurkuma, sól, pieprz, natka pietruszki, porcja rosołowa, makaron.
– ANTRYKOT Z KURCZAKA 100g .
Filet z kurczaka, czosnek, sól, pieprz, jajka, bułka tarta, olej rafinowany,
– ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM 80 – 100g .
– PEKIŃSKA Z WARZYWAMI I MAJONEZEM 100 – 120g .
KOMPOT OWOCOWY 200ml.
DANIE WEGE:
– TOFU W JAJKU, ZIEMNIAKI, SURÓWKA .
DANIE ALERGICZNE:
-FILET GRILL, ZIEMNIAKI, SURÓWKA.
